perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Lasken kymmeneentuhanteen

Eilinen hilpeys kostautuu. Näpeille tuli jo illalla, kun erehdyin vaakaan. Kymmenen päivää röökittä on kaksi kiloa silkkaa iloa, enimmäkseen nassussa ja kessissä. Olkoon nestettä tai mitä vaan hötöä, mutta kyllä vaan maar vituittaa. Toisilla on oikeitakin tragedioita, mutta varaan itselleni oikeuden näihin pieniin. Ei pysty kirj, tekee mieli murh.

keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006

Sensori

Jampalla ei oo turhan kiire. Rakennusaikaista kosteutta, tullaan torstain paikkeilla kenties. Reiskan reggae okei -meininki tarttui joten no worries. Ainoa mikä nääppii on siivousnaisen imuri. Piiiiiiiiiiiiii. Puoli päivää jokaisesta viikosta menee hyväntekeväisyyteen, koska puhtaanapito ei tee iltavukia.

Tänään olen ollut polttamatta 8 vuorokautta. Tupakkaverkon keskustelupalstalla joku Esa on ottanut jumalan roolin ja jakaa lempeitä, mutta tiukkoja ohjeita meille aloittelijoille. Kahdeksantuhatta post-it-lappua itselle: älä ÄLÄ ÄLÄ lue nettikeskusteluja. ÄLÄ. HULLU.

Röökittä elo on kamalaa-ihanaa-kamalaa-ihanaa. Mä haistan ihmisiä. Päässä jumii irrationaalisia pelkoja: tulen varmaan piakkoin hajuille allergiseksi ja erakoidun metsämökkiin. Was? Mene pois, neuroosi.

Menen nyt haistamaan kaurapuuron.

lauantaina, maaliskuuta 25, 2006

Katkon kohta jonkun pään

Trai-trai ja saataNA.

Influenzia piinaa.

Makkarin katossa on ollut joku likatahra muutamia viikkoja. Tullunna varmaan sillä rullaverhokeikalla. Hassua, että tahra on kasvanut asentamisen jälkeen. Hassua, tahrahan näyttää kolmiulotteiselta. Hassua, sitähän se on. Ha-ha, katto pullistuu tahran kohdalta. Ha-ha, ruuvarilla tökätessä tahra murenee. Ha-ha, mulla tulee makkarin katto alas, koska jostain vuotaa vettä jonnekin.

torstaina, maaliskuuta 23, 2006

kuolo

Ei pysty raportoimaan. Kolme päivää korkeassa kuumeessa, naapuri soittaa Madonnaa ja etupihalla paalutetaan. Bonuksena makuaistin menetys ja kaapissa seisovat krispisuklaa sekä megalagu (sic). Kohta saa soittaa medihelin.

tiistaina, maaliskuuta 21, 2006

köh

Tralalaa! Hän on palannut.

Sunnuntaina käännähdetään kesäaikaan ja minä en ole valmis. Kuukausista julmin on pian täällä ja se tarkoittaa hetkosen kaaosta ennen tasaantumista kohti suvea. No prob, antaa palaa.

Olen aloittanut kevätsiivouksen omasta pesästä. Sinne meni, tattamoro. Onneksi nämä harhautumiset kestävät enää vain minuutin tai kaksi. Jostain saatanasta minä aina löydän näitä paitaressuja penikoita. Jos tapaatte mun passaamasta vielä yhtäkin, niin ampukaa. Kiitos.

Töissä on töitä. Kotona on kotoa. Tämä oli avausposti, mä pääsen raiteilleni hiljalleen.

Lisää sitten.