lauantaina, lokakuuta 28, 2006

No ny

Päivitetään, perketto. Olen vielä hieman päissäni, koska olen juonut eilen saavikaupalla viinaa. Puhka on hukas, visakortti on hukas, kumpparit on hukas. Jossain on ryvötty, kerta villatakissa on likaa ja lehdenkappaleita. Sanotaan ny vaikka, että jees. Joo, tää on vaan niin jees.

Lompsa! Tuupa ny tänne ja tuo puhka tullessas. Äiti ei oo ollenkaan vihainen, huolissaan vaan.


Edit 13:29


Joku koirankusettaja soitti. Sillä on hallussaan em. asiat ja se tuo ne mulle autolla. Ostan sille Valtsusta jotain superhyväskää. Donitsi sille, ken kertoo mitä oon Kaivarissa rypönyt. Tai ei sittenkään, ignorance is a bliss.

Oon nyt ryypännyt rankasti kahtena lähes peräkkäisenä viikonloppuna. Edellisellä kerralla olin pakannut yöllä muovikassiin 2 vartalovoidetta, pikakahvia, Multivitaa ja pähkinöitä. Aina näistä reissuista seuraa joku mysteerio.


Edit 14:31

Jou, taksimysteerio selvisi. Eli mitä ihmettä, kun kortit makaa Kaivarissa kumpparien vieressä. Olin maksanut lounareilla. Kätevää!

keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Anna äiti tissiä

Kaikenlaista lussukkaa sitä onkin. Tympii niin maan perkeleesti huomata, että iso osa ihmisistä on täysin ihmissuhdetaidotonta, tyhjää sakkia. Yli kolmekymppiset nussut heiluvat tuolla toreilla kärkkyen haaskaa ja mikäli nopean tsekkauksen jälkeen paketti ei inspaa, se heivataan. Ilmoittamatta mitään. Ei jumalauta. Olisiko minuakaan juurikaan kiinnostanut, ei sen väliä. Ei vain ole tähän päivään mennessä tullut mieleenkään kohdella ketään niin yliolkaisesti, etten olisi päättänyt yhteydenpitoa kunnialla.

Ihan helvetin noloa.