keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Jos täytätte mun maljani

Musakoulussa yhdellä maikalla on vihanhallintaongelma. Se on semmottonen vähän ylipainoinen häiskä, jolla on musta kolitsi ja mustat farkut jokka roikkuu perseestä. Viimeksi se ensin normipaiskoi ovet auki ja kii ja sitten koitti ottaa kopioita nuoteista. Kun kone ei heti yskäissyt, se raiskasi paperilokerot paiskomalla niitä eestaas. Sen jälkeen se viimeisteli työn nostamalla koko roskaa 40 senttiä ja pudottamalla alas. Se ei koskaan katso päin, saati tervehdi. Menis jonnekin juttelemaan asioistaan.

Olin kotopuolessa ja systerin kanssa kalijalla. Se täytti 18 viikko sitten ja Hunksit olivat juottaneet sen känniin Divassa. Saamarin koljoosit, iskisivät omanikäisiään. Onneksi sisko on fiksu ja suuntasi niiden hotellin sijaan nakkikioskille. Oli seuraavana päivänä yrjöttävää! Mutta joo, oltiin kaljoilla ja yhdet tytöt pyysivät pelaamaan aliasta. Mehän suostuttiin, mutta havaittiin pian ettei ois kandennut. Se toinen oli sellainen luomumisu harmaassa villapaidassa ja osoittautui, että sen kilpailuvietti oli hieman ylikehittynyt, huumorintajun kustannuksella tietty. Heti ekan kierroksen jälkeen tartuttiin viittomisrikkeeseen ja vedottiin sääntöihin. Voi sun jeesus, että meillä oli kivaa. Onneksi huomattiin, että bussi lähteekin ihan just nyt.

Meen nyt koisaamaan ja raipatirai. Musmus.

keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

Kukkuu

Hiipuu, hiipuu, vaan ei lopu.

Mulla on tulehdus silmissä. Tipat valuvat suuhun ja maistuvat kitkerämmältä kuin mikään. Pyörittelin vuosikaudet yhtä kyssäriä päässäni ja vihdoin sain siihen kaverilääkärin vastauksen: itsensä on mahdollista tyrmätä silmiksillä, jos niitä laittaa paljon ja juo samalla paljon viinaa. Siis jos ne valuvat suuhun, kuten meitsillä. Tiiä siitä sitten.

Tippojen ohella soittelen rumpuja ja aloittelen taas astangaa. Duuni-ihmisestä lähtee ns. tunkka edelleen ja nyt kuvassa ovat mukana myös korvalaput, joiden tahdissa nytkytään. Minä en liioittele, se ihminen haisee samalta kuin kalsarit kymmenen kilsan juoksulenkin jälkeen. Miksi? Ei mua haittais ellei se istuisi saman pöydän ääressä, metrin päässä. On mukava ja kaik, mut se dunk.

Ensi viikolla New Yorkiin. Se se vasta on jänskää. Aion huokailla paljon ja katsella yläkenoon suu auki.

lauantaina, marraskuuta 04, 2006

Carnes fazer me loco, poco-poco

Mikä siinä on, että kaikki kerrostalosabotaattorit soittaa aina Juanesia tai jotain muuta älyvapaata purkkalatinoa?