keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Love you too

Olin pienimuotoisilla monikulttuuri-illallisilla, ihan vaan suppealla porukalla ja rennoin rantein. Duunissa on total mayhem, enkä kenties ammottanut vitsiä kitarisat tuulessa heiluen aivan koko aikaa. Söin safkaa, hymyilin, juttelin niitä näitä. Siellä oli sitten tällainen argentiinalainen vitsiniekka, oikea veitsenterävä verbaalikko. Kerrottiin kissasta hassuin ilmein ja muistettiin toistaa hommat kolmesataa kertaa. Kadulla porukkaa hyvästellessäni tämä iloisenpulska tappinen katsoi aiheelliseksi vääntää vielä viimeisen vitsin:

"nice meeting you too, you were such a riot, couldn't hear the others because you were laughing so loud all the time, hehe, yes yes nice meeting you too, you were all over the place"

No voi vittu sentään. Kiinnostaa naapurin kivi-erkkiäkin. Ihmetyttää se, ettei ollut ensimmäinen kerta, kun joku reteemmän lajin edustaja ottaa velvollisuudekseen näpäyttää meikäläisiä niiden heikosta habituksesta tms. Minen tykkää tai osaa leuhtoa eestaas ihmisten silmille. Ei minua kiinnosta ja jos ei kiinnosta, niin en jaksa teeskennellä. Jos vitsi ei naurata, niin en lämpimikseni hohota ja läimi reisiä.

Kysymys: miksi tämä ihminen, jota en tule koskaan enää tapaamaan, haluaa viimeisiksi sanoikseen sanoa jotain noin aivotonta paskaa? Ojentaa ventovierasta?

Hermo saattaa ehkä tiukua hieman nyt. Menen maate.

maanantaina, joulukuuta 11, 2006

Painajainen

Homma meni vielä astetta, muutamaa pahemmaksi. Muisti tosiaan palailee pätkittäin ja ne pätkät eivät ole lasten silmille.

Katsotaan nyt miten tästä mennään yli.

lauantaina, joulukuuta 09, 2006

apuaa

Tämä täti tempaisi eilisissä firman p-jouluissa sellaiset perseet, ettei mitään rajaa. Nyt on vaihteeksi hukassa taas aivan kaikki, rippisormuksesta alkaen. Jesoto! Odottelen kamulla yökerhosen aukeamista, jotta voin tiedustella omaisuuttani. Jos ei oo siellä, niin hajoan. Hajoan muutenkin.

Torkuin hetken ja näin unta Amerikasta. Siinäkin olin ollut kamalassa känässä ja heilunut vailla päätä tai häntää. Ja voi perse, luin vahingossa Nytistä, että Nate mullanallasta on uollut. Tai kuollut. Eivät nämä liity mitenkään toisiinsa.

Haluan äitin. Ja vessaan.

Edit 00:35

Terveisiä Pasilan poliisiasemalta! Ei ne kamat missään kerhosessa piilleet, jonkun rovon anastamina nyt makaavat ties missä. Soitin omaan puhkaani, joku vastasi sanomatta mitään, hengitteli hetken ja sulki luurin. Nyt on kortit suljettu, puhka samoin, rikosilmoitus tehty. Sinne män vaihtovaatteet päällystakkia myöden, iPod ja kuulokkeet, passi, digikamera, meikit ja juomishalut. Huomenna sit aletaan hoidella talon kaikkien yleisten tilojen lukkojen uudelleensarjoitusta sun muutta. Vedän nyt napin naamaan ja alan kattoo kattoon.