tiistaina, syyskuuta 05, 2006

Äiti, nyt nyrppii

Jaha, jo nousee oksu kurkkuun täälläkin. Palaverissa oltiin vähän liian nokkelia ja aivan liian ylimielisiä. Herra anna voimaa. Kestän jouluun, kestän jouluun. Yhden asiakkaan yhdeltä akalta aamun kahden tunnin aikana 11 meiliä. S pls, tekstit pls, pls pls pls. Äh, vastenmielistä. Joojoovittu, tuloo tuloo. Pysy housussas ny perkele.

Kämpässä 26 astetta ja hyttiäisiä saatanasta. Tapoin ainakin yhden äiskän ja iskän, illalla kaasutan niiden kakarat. Heräsin puoli kolmelta ja valvoin viiteen. Piiiiiii sanoo korva, ynnnnnnn sanoo itikka. Tinnitukseen auttaa Radiohead, kuulokkeella tuupattuna korvakäytävään. See if I care.

Aamun juurihoidossa tuli mielenkiintoinen tilanne. Hammastäti työnsi piikin juurikanavaan ja minä vedin pään pois. Täti pyysi avaamaan, minä kieltäydyin. Hää peruutti rullatuolillaan tietskarin ääreen ja pyysi kertomaan, kun suostun yhteistyöhön. Jurotettiin siinä omissa pisteissämme ehkä kolme varttia (4 min?) ja lopulta täti omin neuvoin rullaili takaisin ja jatkoi hommia. Ehdin siinä hiljaisuudessa jo kuvittelemaan kuinka riivin lasit, kuolaessun ja tarjottimet helevettiin ja karjun että JUMALAUTA, EN JUMALAUTA USKO TÄTÄ, OONKO KOLMIVUOTIAS MITÄ, NYT RIITTÄÄ MORO.

Agre. Ryhdyn nyt arpomaan mitä se pls-akka minusta haluaa. Pusuja.

5 Comments:

Blogger Saara said...

Ihana. Mut hei, nythän on possariviikko.

6:35 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Saara, saara. Mä aina kuikuilen sua tunnelissa, kun kuvittelen arvaavani missä oot duunissa. Mut en arvaa ja itkien nousen bussiin.

Sekin vielä. Musmus.

10:05 ip.  
Blogger Saara said...

Voi itku. Eihän niin saa tehdä :) Bussiin pitää nousta hymyillen ja niiata kuskille. Ja sanoa päivää. Niin ne kirjoittavat tekstiviestipalstalla. Sitten siellä annetaan myös ohjeita, miten bussikuski pokataan.

10:32 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Luin ensin, että ohjeita miten bussikuski poltetaan. Heti paljon jännempää!

10:55 ap.  
Blogger Saara said...

Hehhe, no olis kyllä :)

9:11 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home