torstaina, syyskuuta 21, 2006

pling-plong

Stemppaajille pientä, mutta lämmintä kättä. Olin vähän tuossa poissa toliltani. Mennään hetki nyt taas ihan kirkkailla valoilla.

Tällaisen irtorapon ajattelin heittää: harkitsen sähkörumpujen ostamista ja niiden sijoittamista olohuoneeseen. Valtavan hyvä idea, voitteko taputtaa.

Duunissa yksi nainen on järjettömän agre. Se saa älyttömiä slaageja tietskarille ja huutaa: "Haista paska, saatana" ja "Mitä helvettiä.. no ei vittu todellakaan". Jään aina suu auki katsomaan sitä ja tarkkailen muiden reaktioita. Parastahan tässä on tietenkin se, että olen itse samanlainen. Voi itku.

Ostin veljelle Kiss-sukat. Se muuttaa pois kotoa.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

mun kaverilla on tai ainakin oli sähkörummut olkkarissa. se tykkäs soitella niitä paari-illan jälkeen. naapuriystävällisenä tyyppinä se ei vetänyt vahvarin läpi vaan luurit päässä. eräänä kankkusaamuna sillä oli lappu postiluukun alla. siinä huolestunut naapuri epäili, että frentsulla on jokin vika jossain kodin sähkölaitteessa, kun kämpästä kuuluu ihmeellistä jumputusta keskellä yötä. olivat käyneet yöllä soittamassa ovikelloa, mutta kukaan ei jostain syystä avannut.

eli meikkis ainakin taputtaa!

1:45 ip.  
Blogger Ana said...

Tottaki tietsalle kuuluu huu..jutella, eihän se muuten tiedä, että se on tarkkailussa.

2:02 ip.  
Blogger Kaura said...

Joo, kovaa kieltä vaan tietohomeelle. Ei se sitäkään tajua, mutta tuleepa itselle huojentuneempi fiilinki. Rummut kuulostavat varsin roppavilta vehkeiltä! Nyrkkeilysäkki voisi myös olla hyvä lisäksi.

7:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home