keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Anna äiti tissiä

Kaikenlaista lussukkaa sitä onkin. Tympii niin maan perkeleesti huomata, että iso osa ihmisistä on täysin ihmissuhdetaidotonta, tyhjää sakkia. Yli kolmekymppiset nussut heiluvat tuolla toreilla kärkkyen haaskaa ja mikäli nopean tsekkauksen jälkeen paketti ei inspaa, se heivataan. Ilmoittamatta mitään. Ei jumalauta. Olisiko minuakaan juurikaan kiinnostanut, ei sen väliä. Ei vain ole tähän päivään mennessä tullut mieleenkään kohdella ketään niin yliolkaisesti, etten olisi päättänyt yhteydenpitoa kunnialla.

Ihan helvetin noloa.

9 Comments:

Blogger Ana said...

Niin se käy. Seuraavat sukupolvet tulee olemaan vielä paskemmin kasvatettuja, btw.

10:54 ap.  
Blogger Sonjuska said...

Ei meitsin kersuudet perkele, jos joskus.

1:44 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Sinkkuajoilta muistan vielä oikein hyvin nuo kulisseihin feidaamiset, jumaliste! Epätietoisuuden tila on paskin tila.

2:28 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Joo ja sellainen MITÄ VITTUA?! -huudahdus aina, kun asiaa ajattelee. Eli aika harvoin, mutta tarpeeksi usein. Kiinnostuksen hippuakaan ei enää ole, mutta jäljelle jää tyhjä tuijotus suu auki. MITÄ. VITTUA. NIINKU.

3:38 ip.  
Blogger Gaia said...

Kaikki ne on sellasia kusipäitä. (terveisiä positiivis-luottamuksellisuuslandiasta.)

Ja sit vielä vähän niinku salaa toivoo, että jossain vahingossa tömäis semmoseen, joka joskus vuos sitten feidas, ja se sanois, että hei sori (bu-hahahahhahhhahahhaaaaaa)ja sit vois ite sanoo, että ei sillä nyt silleen ole merkitystä, ja feidautunu se koko homma olis muutenkin, mutta kun mä yleensä tapailen vaan ihmisiä, joilla on käytöstapoja, ni ihmettelen vaan, kuin sä käyttäytymiskyvytön siihen joukkoon multa huomaamatta eksyit.

hm.

4:14 ip.  
Blogger justsopivasti said...

Siihen sopii katsoa kuin tv-lupatarkastajaa. Jos leikkii ulkomaalaista. Jos leikkiii ymmärtämätöntä. Jos yllätetään kotoa. Jos. äh..

4:28 ip.  
Blogger kervå said...

Mitäs tänne nykyään kuuluu?

12:34 ap.  
Blogger Sonjuska said...

HYVÄÄ!

:)

12:04 ip.  
Blogger Ohari said...

Unohdin kysyä tuolla meillä kenkäosastolla, että miksei tää blogi päivity ollenkaan? Onko sun publish-nappi jäänyt jumiin? Täällä on epätietoista kansaa pilvin pimein.

4:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home