keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Juhlan jälkeen III

Hmm. Ei se nyt aivan niin helppoa ollut. Tuotann ja taloud syyt eivät onnistu, joudun siis aivan itse itseni irtisanomaan. Josta työvoimaviranomainen heittää tietty karenssiin. Ei turvaverkkoa, ei uutta työtä, ei säästöjä. Hmm. Nyt ahdistaa. Virallista paperia ei ole vielä tehty, joten nyt alan venkslaamaan ja näkemään vain hunajaisia puolia tässä duunissa. Josko syyskuun alkuun, josko lokakuun, vuodenvaihteessa tulisivat bonarit.. hmm.

Ahdistaa.

5 Comments:

Blogger kervå said...

No prkl. Tsemp!

3:58 ip.  
Blogger Pjotr said...

Tämäkin on aivan hajalla. Lääkäri ehdottaa pitkää sairaslomaa, mutta tämä ei uskalla ottaa sitä, koska sopparia jäljellä 2kk eikä tietoa jatkosta. Vaikka työyhteisö kusee, haluaisi tämä kuitenkin ne seuraavatkin 12kk. Sekä rahallisessa että cv:llisessä mielessä... Hankalaa on se.
Ja huomasi tehneensä juuri sen, mitä pelkäsi; tumppasi juomalasiin, joi tuhkiksesta.

7:28 ap.  
Blogger Sonjuska said...

Yäc. Tumppi. Oon ollut ny kolme (3) kuukautta polttamatta. Hyvä mä.

Kiitos tsemp-emppauksesta! Hajosin illalla, mutta nyt oon jo hieman kasautunut. Tiistaina työhaastis - universumi antaa :)

12:48 ip.  
Blogger Ana said...

Sullekin siunaantui hyviä uutisia, onnittelut! :-))

5:35 ip.  
Blogger Kaura said...

Tämmöstä on ny liikkeellä. Sanoivathan ne mullekin, että hullu, työsuhteesta lähet. Olisin lähteny kuitenkin, jos en olis keksinyt tuota opintovapaata. (Jonka jälkeen sit vois lähteekin, vaikka, hehe. Tai eihän tuota koskaan tiedä.)

Vertaistukee kuitenkin täältäkin! Ja onnetusta uusille virityksille!

12:10 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home