torstaina, huhtikuuta 27, 2006

En saa kiinni aallosta

Molen ahristuksen kourissa. Väläytettiin työtarjousta ja innostuin hetkeksi. Toisen juttelukerran aikana tajusin, että solkkaan älytöntä mukaletkeää ja kovuudesta kielivää mainostoimistosuomea, koska vastapuoli tekee niin. Oksetus ja hylkiminen. En tahdo uuteen mainospuljuun, en edes päästäkseni irti tästä tahmaisesta epäelosta. Minut valtasi mustuus, sillä tajusin jälleen kouluttautuneeni niin väärälle alalle, ettei se vääremmäksi enää voi vääntyä. Täyttäväni kuukauden päästä kolkööt ja kohtuullisen raskaiden opintovelkojen kilahtavan maksuun samoilla näppäimillä. Jos tulevaisuus on suoli, niin se on tukossa. Ahistaa ihan saatanan paljon. En pääse irti ja happanen. Happea. Apuja.

7 Comments:

Blogger Ohari said...

Ääh, kuulostaa tukalalta. Tommoinen hyväntahtoinen kyäsesiitä (johonkin suuntaan vielä päivänä muutamana) ja empatia-aaltoja enshätään tosta ~~~~

7:42 ip.  
Blogger pyksy said...

Sullon 30-kriisi. Osanottoni. Been there, done that. Mutta se ahistus poistuu. Joojoo. Usko pois. Taputus päähän.

8:29 ip.  
Blogger Ana said...

Poistuu se. Toisinaan. Täst on hyvä lähtee!

9:40 ip.  
Blogger Gaia said...

Hiukan helpotti kovin samanlaisessa olotilassa jo yhden työhakemuksen kirjoittaminen ja lähettäminen. Vaikka (kyynaamat) eivät kiinnostuneetkaan (HÄ? en voi vieläkään ymmärtää) ni oli tunne, että on tehny jotakin. Ja sen jälkeen on saattanu ihan rauhassa miettiä, että mitähän töitä sitä sitten.

Mutta älä silleen välttämättä usko Hannaa, ettei meidän alaan kannata vaihtaa. Tää ei ainaskaan oo niin täynnä itteään ku se sun.

9:54 ap.  
Blogger Sonjuska said...

Mursut! Mua helpottaa, koska

a) päivä loppui ja nyt on toinen

b) emppaussäteet / -aallot / -vibraatiot

c) päätin etten lähde liukastelemaan uuteen toimistoon

d) laitoin hätäpäissäni yhden hakemuksen toiseen paikkaan

Toi tiedotuspuoli on tähän mennessä kaatunut (ehkä) korkeakoulututkinnon puuttumiseen (ehkä). Mut nyt hengittelen täällä vaan ja teen suojatöitä hissunkissun.

Kiitos puput. Oikeesti hei kiitti hei. Mä nousen viä.

11:05 ap.  
Blogger Kaura said...

Kah, tää on epidemia. Mulla ei ainakaan ole mitään kolmenkympinkriisiä, mutta samansuuntaisia mietteitä. Ja tänään piti täyttää jotain kehityskeskustelulomakkeita tärkeenä, jotta mitä kehityssuuntia funteeraan ja mimmoista opiskelua se vaatis jne. En viitsinyt tuikata siihen, että voipi olla, jotta haluan xttuun täältä melko äkäiseen ;-)

11:16 ap.  
Blogger justsopivasti said...

Huhu kertoo et ratsastat aallon harjalla ny.

3:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home