perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Lasken kymmeneentuhanteen

Eilinen hilpeys kostautuu. Näpeille tuli jo illalla, kun erehdyin vaakaan. Kymmenen päivää röökittä on kaksi kiloa silkkaa iloa, enimmäkseen nassussa ja kessissä. Olkoon nestettä tai mitä vaan hötöä, mutta kyllä vaan maar vituittaa. Toisilla on oikeitakin tragedioita, mutta varaan itselleni oikeuden näihin pieniin. Ei pysty kirj, tekee mieli murh.

12 Comments:

Blogger Gaia said...

Elä, elä, elä. Jos meinaat ruveta murh ja kiuk ja luov, mä rupeen jakamaan lempeitä, mutta tiukkoja ohjeita teille aloittelijoille.

Paitti että ne kilot on kyllä persiistä. Ja toisilla myös persiissä. Mulla henkkoht ne muutamat tuli keskivartalo-pelotus-kuolema-rasvaaelintenympärillä-vaarallinen -alueelle.

Ei kiva. Mutta asiat maistuu ja tuoksuu. Ja keuhko pelittää.

3:15 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Ah, juuri tuota ma kaipasin! Pelastuis! Meen nyt syömään knäkkärin. Oikeus se on ihmiselläkin. En luov. Oon siihen liian ylp.

Tekee mieli kalij.

3:19 ip.  
Blogger Gaia said...

Hyvähyvä! Reipas olento!

Unoha kalija, paakari tarjuaa halpaa skumppaa. Sillä kostuu suu.

3:36 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Paakari-skumppa-perstai. Mmmm. Kuinka halpaa? Suu napsaa uhkaavasti. Mulla onkin sopivasti Tarjoustalon toppikset jalassa, niissä kelepaa juoda tarjousskumppaa. Kenties.

3:44 ip.  
Blogger Gaia said...

Sillee halpaa, että vois kovaäänisesti ilmoittaa tarjoovansa kaikille kierroksen. Elikkäs ryöstöhalpaa.

3:49 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Meettekö tyttöin kaa? Pääseekö leikkiin, jos tahtoo? Onko pakko laittaa siistit / saako olla reisari-huppari-toppakenkä-rumatukka? Haittaako turpeus? Onko pakko tehdä enää töitä?

4:03 ip.  
Blogger Gaia said...

Mennään eisehaitaHannan kaa, ja pääsee leikkiin, jos tahtoo. Me ollaan siä klo 17. Suaraan töistä, koska ne ei rajottamatonta aikaa sitä hullunhaplaa jaa. Mullakin rumatukkapäivä. Ei siä kukaan kato. Töitä ei oo pakko tehä, ainakaan turpeena.

4:16 ip.  
Blogger Sonjuska said...

JOS mä tuun, niin mistä sen sitten tietää? Monelta se tarjoomus umpeutuu? Minoon vasta aik. AIK. puoli kuusi siä. JOS. Sano tuntomerkki, niin mä vaivaan mikäli saavun.

4:29 ip.  
Blogger Gaia said...

Menen pois. Jos tuut leikkiin: hanna on lyhyt ja kovaääninen, mulla on vaaleenruskeet pitkät saappaat, käärityt farkut, pitkä peessi paitapuseromekko(mikälie) tumma pitkähkö tukka ja mustahkovahvasankaiset lasit. Hihh. sokkotreffihköt.

4:31 ip.  
Blogger Ohari said...

Jukra! Täällähän hierotaan rehvilöitä! Kertokaa sitten miten kävi ja olitteko kauheen kivoja & ihania toistenne ja omasta mielestänne! Tulkaa myös huomenna Plevnaan! Ihmeessä!

9:05 ip.  
Blogger Ana said...

Mäkin haluun kuulla detskut!

9:37 ap.  
Blogger justsopivasti said...

Huhuu?

Onko täällä ketää?

4:01 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home