keskiviikkona, helmikuuta 15, 2006

Mä k-u-a-l-e-n

Rakas tsysteri on teinari ja teinareilla on välillä vähän vaikiaa. Nyt on ultimate emergency ja koko perhe alerttina, koska torstaisia vanhojentansseja varjostaa jättimäinen finni. NOOOOOOOU!!!

Rinsessa herää viattomana eilisaamuun ja tuntee sieraimessaan tykytystä. Vessan peili tekee epäilyt todeksi: nenäontelossa muhii paise jollaista ei ole kuunaan nähty, ei kuultu. Se muuttaa koko sivuprofiilin! Silimät happanee ja tippuu kun sitä katsoo! Ei pysty nukkuun kyljellään! Mut on pakko ko se painaa niin paljon!

Voi dear sis. Sitä kukaan huomaa, koska jokaisen päässä sykkivät ainoastaan omat epävarmuudet. Tanssipartenriakin hiertää vain oma kainalohiki (helvetin hormoonit) jota ei edes Axe ”spray more, beg more” Dimension peitä. Päivät tulee ja menee, vanhojen ja uusien.

Nuoruus, sitä kaipaa en. Perusteeksi riittänee tämä määrittely äijyydestä jonka joku peeniksensä pituutta hammastikulla mittaava nuorukainen on tallentanut intternetin taikamaahan:

“Axe-tuotteet ei ole äijä, koska siinä äijä on alisteinen gaylle. Eli mies on gay, koska hän haluaa saada naisia ja olla sisimmässään äijä.“

Herranperkele, näinhän se on. Ei lisättävää.

9 Comments:

Blogger pyksy said...

“Axe-tuotteet ei ole äijä, koska siinä äijä on alisteinen gaylle. Eli mies on gay, koska hän haluaa saada naisia ja olla sisimmässään äijä.“

MITÄ??

3:13 ip.  
Blogger Gaia said...

Aivan. Sieltä se jo tulikin. Pykimältä. MI-TÄ??

3:25 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Voi äijä, en ymmärtänyt sanaakaan, mutta niin sen vaan täytyy olla, viddu nääs päivää.
Mun vanhojen tanssi partnerilla (miten tää nyt kirjoitetaan yhteen vai erikseen?) oli hikoilevat ja pahasti ihottumaiset kädet, joiden rohtumat tunsin hienojen hanskojenikin läpi, jotka kostuivat ja kostuivat ja kostuivat. Lopulta niistä pystyi puristamaan herran hikikarpalot juhlasalin parketille.

3:25 ip.  
Blogger justsopivasti said...

I'm gay.

Iloista.

3:31 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Emmätiä! Jotain tärkeetä kuitenkin. Heittäkää nyt äkkiä ne homoaxet roskiin. Homoitiöitä vaan leviää ja leviää. Onnex ees toiset pystyy reimuitsemaan. Riemuitsemaankin, tarpeen tullen.

3:57 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Tämä oli niin hyvä teinix-postaus.
Meillä eletään harva se päivä pienoisia maailmanloppuja, kun teininaamoihin puhkeaa niin iso finni, etteivät teiniparat meinaa pystyssä pysyä!

Ja minä harkitsen vahvempien Tiimari-ikänäkörillien hankintaa kun en meinaa huomata mitään muuta elämää suurempaa teinin naamassa kuin teinimäisen angstin.

Mut siis hei daa. Mä meen heti heittämään mun pojan homoaxet roskiin. Se nimittäin yks päivä epäili, että sillä on rintasyöpä (koska sillä oli finni rintakehässä). Mitä homojen hommaa luulla noin! Kiitti paljon vinkistä!

6:30 ip.  
Blogger Ohari said...

:-D Sonjuska, oot niin paras!

Mä oon yrittänyt pitää tämän tästä luentoo noista prkleen mormoneista teineille, mutta eihän ne mitään kuule, kun mormonit kohisoo päässä (ja ehkä muuallakin). Teineille ei ehkä kannata puhua. Hymyilee vaan ja taputtaa olalle. Kyllä se siitä. Seuraavaksi ohjelmistossa ryppyjä sitten.

8:52 ip.  
Blogger Ana said...

Mä käytän Axe Snake Peel -vartalokuorintaa. Mut kyl mä tavallaan tykkään miehistäkin (JOSKUS! VAIN JOISTAIN!). Kääk, oonx mä nyt homo?

9:13 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Ilimiselvä homo, eheytymiskurssille vaan.

Olipa hauskaa, että tänne oli syntynyt tällainen torikokous! Pidän teidät ajan tasalla, tänään on The Päivä.

9:23 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home