perjantaina, helmikuuta 03, 2006

Nyt ressi jää, kun viikonloppu odottää

On ollut niin hurjan kehittävät kommenttikeskustelut käynnissä tänään, etten ole ehtinnä kirjoittaa omaa postausta. Kohta se kello jo kilahtaa ja kirmaan laitumille. Pienen sanaisen ehtii vielä.

Ehtii kyllä, mutta asiapohjaa uupuu. Mitään ei ole tapahtunut sitten eilisen ja viikonloppu näyttää nahkealta. Illalla meillä esitetään elävä kuva nimeltä ”porataan ja kirotaan”. Siinä toinen porailee ja toinen kiroilee ja välillä kai juodaan teetä tai kahvia. Lopuksi arvioidaan vahingot ja lasketaan paljonko tuli persnettoa. Poraaja lähtee ja kirooja jää itkemään. Yöllä se katsoo taisteluplaneetta Galacticaa ja syö jäätelöä.

Siinä se, perjantain multihuipennus.

Duunin jälkeen salille nappaamaan endoja. Eli endoriineja. Me ammattilaiset sanotaan niitä endoiksi. Ja ne ovat muuten endorfiineja, eivät endoriineja. Tekisi mieli käyttää vähän delete-nappulaa, mutta antaa mennä. Mun ammattilais-u-rh-eilijuutta kukaan ota vakavasti enihau. Huomenna pitäisi väistää baarikierros ja teen siitä hankalaa osallistumalla etkosaunaan. Hankalaa tai helppoa, riippuu löylyjen ja uima-altaan kirvoittaman ördäämisen asteesta. Puritaanisissa harhoissani suunnittelin ottavani sinne uimapuvun ja uivani matkaa sillä aikaa, kun porukka kännääntyy. Niin varmaan. Kaksikymmentä ihmistä pitää elämänsä kivaa ja yksi ui viisimetristä allasta päästä päähän, kolme tuntia.

Kuvapankin tarjoomukset jaksavat huvittaa. Tänään ehdoton ykkönen sanalle ”independent” oli nainen joka tankkaa autoa. Kehotankin täten kaikkia naisia rohkeasti sinne tankille – se on korkein mahdollinen itsenäisyyden aste jonka te voitte tavoittaa.

Aika. Viikonlopun tietskapimento odottaa, have fun y’all.

1 Comments:

Blogger OptimusPrime said...

Tiedän useamman kuin yhden naisen, joka omistaa auton, muttei ole koskaan tankannut.

Hyvä meininki täällä jatkuu, minä lähen nappailemaan annokseni endoja.

3:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home