perjantaina, tammikuuta 27, 2006

Katkera jälkikirjoitus

No niin.

Mikäli edellinen postausyritykseni ei olisi mennyt täydellisesti vituralleen, olisitte saaneet lukea

- selostuksen vaatekerrastani: rispaantuneet sukkikset, nilkkasukat, mustat toppikset jotka ovat ihan pylpyrästä, oliivinvihreät reisarit joiden kustomoidut lahkeet ovat alkaneet purkautua, ruskea imagovyö, kermainen paitapusero ja tiukka gerrmainen villapaita (alkuperäinen kirjoitus oli paitsi tuhat kertaa kattavampi, myös hauska)

- yleisiä ajatuksia vaatteista ja muodista

- ajatuksia perjantaista

- ajatuksia kuvapankeista

- ajatuksia ompelemisesta

- tiedon hiusteni pituudesta

- ajatuksia maanis-depressiivisyydestä

ja niin edelleen ja niin edelleen.

Pitkästä aikaa sana soljui ja teksti täytti meitsiteitsin standardit, mutta se ei Bloggerin homeperseelle riittänyt.

En kykene enää tänään toistamaan suoritustani ja olen siitä pahoillani. Tekstini lopussa väitin mielialani saattavan kallistua positiiviseen, mutta se on paskapuhetta. Huvittaisi heittää tämä mäkki ikkunan läpi kadulle ja ampua, polttaa, hakata ja tappaa Bloggeri.

Hyvää viikonloppua.

5 Comments:

Blogger ainailona said...

Juu, ei koskaan kannata lätistellä suoraan VAIN sinne Bloggeriin. Mulla on kaikki aina vaiheessa Wördissä, josta sitten kopipeistaan töhnät Bloggeriin.

Ja kyllä käämit kärys täälläkin viime yönä, kun just sain kopipeitsen framille ja sit piti paria jutskaa korjailla, niin eikös se Polkkeri tehnyt täystenät.

Meninki sit lukemaan...

10:56 ip.  
Blogger Saara said...

Nymmä en tajua, kun bloggeri selkeesti tallentaa kirjoituksen ihan omin päin nykyisellään minuutin välein. Että eikö siitä sitten ole mitään hemmetin hyötyä? Just joo. Noh. tsemppiä. Onhan nämä aina niin hyviä.

11:17 ip.  
Blogger Kaura said...

Tietokoneen kämmäilyn aiheuttama veetutus on ainutlaatuisella tavalla ärsyttävää. Nimim. kokemusta on, prkl. Mä otan nykyään aina ennen postaamista Bloggerin html-editorista kopion leikepöydälle (ja joskus varmuuden vuoksi myös Notepadiin), niin saapi sen sieltä ottaa tarvittaessa uusiksi. Sieltä tulevat linkit ja muotoilutkin sitten.

11:58 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Ihanaa, ko te kaikki olette niin kannustavia ja emppiksiä, vaikka toinen vaan räyhää ja uhkaa väkivallalla (tietskaa, ei teitä). Ja tämä kiitos myös edellisen kiukuttelun kommentoijille Kervålle, Hannalle ja Pyksylle.

Jei!!

9:13 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Heheh. Meikä ajaa koko blogia omalla iMacilla, joka pöhisee vaatekaapissa itsekseen... Tosin jos se hajoaa niin ylläpito olen minä itse.

12:21 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home