maanantaina, tammikuuta 23, 2006

pelasu konsentroituna

Maailma on muuttunut yhdeksi isoksi valkoiseksi puhuriksi. Minä tykkään. Kotona hissuttelen pelkässä teepaidassa ja pörrösukissa. Seisoskelen ikkunan ääressä, päivittelen ääneen hyhmäistä maisemaa ja hörppään lisää kaakaota. Malmin lentokentän pienkoneet suristelevat talon yli ja pelkään, että jonain kauniina sunnuntaiaamuna herään siihen, kun lenskari ajaa ikkunastani sisään. Mahdollisuus on olemassa.

Menin perjantain juhlimuksissa hunningolle, mutta maailma ei loppunutkaan lauantain kankkuseen. Taskusta löytyi taksikuitti ja takki haisee edelleen currymajoneesilta, mutta kukaan epämiellyttävä ei klähminyt ja muistikuvat ovat kirkkaita. Kiitos tarpeeksi miedon boolin ja vain yhden baarissa nautitun GT:n. Ihmiset eivät epäröineet hiestyä tantsulattialla, tunnelma oli iloinen ja jotenkin ihan helevetin kannustava. Jei.

Sen verran haukoin henkeä lauantaiaamuna, että päätin tehdä korjaavan liikkeen kohti alkukotoa. Kas, kun rapulassa mikään ei voita äiteen kermassa lilliviä patoja ja 90 asteen löylyjä. Mama viljeli harvinaisen lakonista huumoria ja minä säestin:

(risteyksessä tyttö ylittää hitaanlaisesti tietä, äiti hiljentää)

- No tosta nyt ei paljon saisi.
- Pisteitä vai kakkua?
- Kakkua.
- No anna palaa sit.

Outoa on, että perstaina hameenhelmassa roikkumalla roikkunut hlö ei ole vastannut vuorokausi sitten lähettämääni viestiin. En se minä ollut joka vonkasi yöksi samalle patjalle ja rinkutti puhelimella heti aamusta ja kärtti kylään. Minä olin se joka kieltäytyi kohteliaasti ja hyvin perustein, mutta myöntyi iloisesti kaffepainotteiseen deittiin tässä päivänä jonain. Tuulen suunta on muuttunut lauantain ja sunnuntain välisenä aikana, ehkä paarista on tarttunut matkaan hehkeämpi vosu. Niin tai näin, I'm too old for this kinda bullshit.

Rupean surffaamaan. Siitähän minulle maksetaan.

4 Comments:

Blogger Gaia said...

Ne on just tollasia. Kännissä ollaan rohkeita ja roikkuvia,ja krapulassa.. no joo, kylstiiät, mutta sit ku tulee tosipaikka eteen ja pitäis nähdä ja mahdollisesti jutella ja vielä selvinpäin, ni menee pupu pöksyyn.

Munaajat.

5:29 ip.  
Blogger Sonjuska said...

No voi vidu. Näinhän se tietty on. Jotenkin olisi toivonut, että näin vuoden *totaalisen* deitti-/säätötauon jälkeen se ensimmäinen harjoituskappale olis ollut jokin muu kuin munaaja.

Mut tietty se oli. Vellihousu. Samperi.

2:41 ip.  
Blogger Gaia said...

Mutta saattaa olla, että se on niitä, joiden pitää pidättäytyä hetki viikonlopun innokkuuden jälkeen, ettei ne vaikuta liian valmiilta. Pitää viileä tauko ja palata sitten. Silleen nonchalantisti.
Elä vielä nuolase, ei se vielä tiistaina vättämäti ole tipahtanut..

7:55 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Saattaa olla tai tua ei. Tai sittennii voi olla, et on käynyt silleentolleentaitälleen.

Huono puoli on, että vaikka tää juippi päättäisi nyt neljän päivän hard-to-get-leikin jälkeen, että on liekki taas roihahtanut, niin mulla maistuu jo suussa kakka. Ei vanha jaksa.

Kai. Ota näistä nyt selvää, stana.

Tammikuu sukaa, kirjoittaminen sukaa, sukaaminen sukaa.

11:32 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home