maanantaina, tammikuuta 16, 2006

Tilannekatsaus

Arki. Naapurin piipero ei pidä aamuherätyksistä. Erittäin kovaa huutoa klo 07:20-07:50. Vanhemmillaan lienee kaziljoonan kilometrin pinna. Mikäli olisin itse ollut seinän tuolla puolen, olisin ryhtynyt drastisiin toimenpiteisiin viimeistään vartin kohdalla. No, hällä oli varmasti perustellusti paha mieli. Sukkahousut makkaralla, tutti hukassa.

Kiire. Töitä tulvii sisään, mutta tiputtelee ulos. Motivoitumisongelmia - yesterday's news. Työt hoituvat, hoppu tulee muualta. Olen lupautunut kasaamaan kuuden tunnin dj-setin perjantaisiin kolmekymppisiin ja käyttämään juhlakalua tukussa torstaina. Lahjan tahtoisin myös antaa ja sanoa sanan tai kaksi itse kinkereissä. Kampaajan voin unohtaa ja uudet juhlavermeet myös.

Koti & uudet huonekalut. *tähän tyyneysrukous*

Kaikki on puolitiessä. Muistettavat asiat valuvat ulos päässäni olevasta valtaisasta rei'ästä ja katoavat maailmalle. Pienet ajatukset pienine reppuineen ja niiden loittonevat selät. Vilkutetaan, moikkumoi!

Jouduin viikonloppuna pettymään ihmiseen. Luulin jonkin muuttuneen, mutta samalla tiellä rämpii hän, samoin selityksin. Pesen käteni.

Täytyy järkkäillä biisejä. Palaan voimissain ja kerron lisää sittennii.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sinut on haastettu!

http://naisen.vuodatus.net/

8:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home