torstaina, tammikuuta 26, 2006

Ennen puuroa ei voi

Meitsin lemppariaihe, bussit. Saamari, kun on tätä vartta siunaantunut niukinnaukin satakuuskyt senttiä, niin jalat eivät ylety maahan kaikissa penkeissä. Säilytä siinä sitten arvokkuutesi, kun ketarat heiluvat tuulessa ja veri ei kierrä reisiin. Tuli vaan mieleen tuossa aamunkoitteessa. Oli aikaa miettiä, kolme varttia. Eilinen kuski lähti myöhässä, lukitsi itsensä ajokopin ulkopuolelle, unohti takaoven auki muutaman kerran ja oikaisi Hakaniemessä torin kautta, kun ei jaksanut odottaa etanajonon liikkumista. Persoonat piristävät.

Ufox on ihq. Kelluin illalla joustinpatjallani ja nautin trooppisesta ilmastosta. Melkein kuulin margarita-kellon kilkatuksen - niin varmaan. Naapuri lorotti keskelle pönttöä (tytöt tietää mistä puhutaan), lenkoneet pörisivät, Halonen, Niinistö ja maikkarin vaalitoimittajat huusivat toistensa suuhun. Olen kunnostautunut keskusteluiden seuraamisessa, en salli itseni olla ihminen joka äänestää se on kiva se -perustein. Kohtuuden nimissä on annettava myös vastapuolelle mahdollisuus. Sale sai sen ja onnistui varsin mallikkaasti, mutta neliö nyt ei vaan mahdu kolmioon. Ainakaan Salen neliö mun kolmioon. Öö..

Minulla on tällä viikolla ollut pari near-to-death -kokemusta. Ostan kohta oman Bobcatin ja kostoni tulee olemaan julma ja kohtuuton. Sinä eilinen jamppa joka hivottelit minua kauhallasi: Kaisaniemen kentällä nähdään.

Askaa on taas kaukaloittain, mutta on pakko käydä putrolla tässä välissä. Pomo lähti hakemaan huopahattua huollosta. Voi hesusmaria mitä porukkaa.

Loppuun muistutus itselle: ylimääräisten esineiden poistaminen perseestä vähentää kireyttä.


Well, the more you try to shave the cat
The more the thing will bite and scratch
It's best, I think, to leave it's fur
And to listen to it's silky pur

(Cake: Tougher Than It Is)


Edit: Huomasitteko muuten jo, että tuossa maanteiden pantterissa toimii kaikki tekniikka? Toimii sorakauha, toimii lumikauha ja toimii haarukka. Jos alkaa huikoa kesken lapioinnin, voi helposti vetää maksalaatikon suoraan paketista.

NO VITSIVITSI!!!

*on aika unosten*

2 Comments:

Blogger pyksy said...

Olen poistanut kaikki ylimääräiset esineet takapuolestani. Silti kiristää. Mikä auttaa? Yst.vast.nimim. Lammas ladon katolla

1:39 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Rakennussirkkeli. Ja tämä on varma tieto.

1:49 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home