tiistaina, tammikuuta 31, 2006

(Z)sorron yö(perhonen)

En ehdi mitään, paitsi närästää. Eilisen löllöilyn satoa korjataan, olen suoltanut sellaista soopaa sellaisella tahdilla, että, että jotta.

Katsokaa, hän ei keksi mitään. Kauhea ressi.

Pimsit (aka PMS) ohi, kiitos herran. Puukko alavatsassa on parempi kuin tsybäle tsibaleessa. Katsokaa, hän ei keksi mitään.

Ressi.

Kuvapankissa tarjosivat purkkipuhelimia hakusanalle Innovative. Niin, mitään kekseliäämpää ei maa päällään kanna. Toinen vaihtari oli ihminen reppuraketti selässään, eri variaatioin. Hyperactive-sana avasi ruudulle useita joogeja. Miksi?

Tähän päättyy tämä säälittävä naukaisu. Riistäjä huohottaa niskaan, aurinko laskee, puuvillapellolla soi tuskaisa blues. Toisinsanoen meikit pykälään ja kaffelle. Kovaa on, elo.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sun PMS jatkoi matkaansa ilmeisesti suoraan mun luo. Ärsyttävää.

Pimmm! :D

5:51 ip.  
Blogger pyksy said...

Ehdotan seuraavaa: ´jos ei muuta, niin tämä ärsyttää kanssaihmisiä. Otat käteen Pims-keksilaatikon, tekstaat paperille, jonka teippaat paitaasi "Haluatko kurkistaa Pimpslooraani?" Etkä puhu mitään. Kuljet vaan. Eipähän tartte kärsiä itsekseen.

6:06 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Sorge hormonihyrrän passaamisesta etiäpäin. Täällä onkin ollut yllättävän tyyntä. Nuin pimsejä ja raivareita ajatellen. Työtä onkin niin, jottei kerkeä polkkaamaan.

Jos viilataan tuota ehdotusta silleen, että mä arvon puhelinluettelosta satunnaisia ihmisiä joille soitan ja kysyn tuota samaa. Sitten en puhu mitään ja odotan langalla niin kauan, että hlö sulkee luurin.

Kenties.

1:58 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home