lauantaina, joulukuuta 09, 2006

apuaa

Tämä täti tempaisi eilisissä firman p-jouluissa sellaiset perseet, ettei mitään rajaa. Nyt on vaihteeksi hukassa taas aivan kaikki, rippisormuksesta alkaen. Jesoto! Odottelen kamulla yökerhosen aukeamista, jotta voin tiedustella omaisuuttani. Jos ei oo siellä, niin hajoan. Hajoan muutenkin.

Torkuin hetken ja näin unta Amerikasta. Siinäkin olin ollut kamalassa känässä ja heilunut vailla päätä tai häntää. Ja voi perse, luin vahingossa Nytistä, että Nate mullanallasta on uollut. Tai kuollut. Eivät nämä liity mitenkään toisiinsa.

Haluan äitin. Ja vessaan.

Edit 00:35

Terveisiä Pasilan poliisiasemalta! Ei ne kamat missään kerhosessa piilleet, jonkun rovon anastamina nyt makaavat ties missä. Soitin omaan puhkaani, joku vastasi sanomatta mitään, hengitteli hetken ja sulki luurin. Nyt on kortit suljettu, puhka samoin, rikosilmoitus tehty. Sinne män vaihtovaatteet päällystakkia myöden, iPod ja kuulokkeet, passi, digikamera, meikit ja juomishalut. Huomenna sit aletaan hoidella talon kaikkien yleisten tilojen lukkojen uudelleensarjoitusta sun muutta. Vedän nyt napin naamaan ja alan kattoo kattoon.

8 Comments:

Blogger kervå said...

Palailee metrin pätkittäin :)

8:37 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Joo jumaliste. On tää niin väärin.

12:27 ap.  
Blogger Ana said...

Kaikki mikä ei tapa, vituttaa.

12:52 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Elämässä niin. Kuka keksi pikkujoulut?

2:47 ap.  
Blogger kervå said...

Ai. Yllättävä käänne. Prkl!

3:10 ap.  
Blogger Gaia said...

No voi stana!

9:46 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

No huh, kyllä multakin lähtis juomahalut. Ainakin päiväksi. Otan osaa.
-minh-

6:14 ap.  
Blogger Sonjuska said...

Kiitos empatiasta teille. Mä kokoilen nyt jotain rippeitä täällä. Olkaa tytöt varovaisia tuolla pimeissä puistoissa. Kaikilla sedillä ei ole hyvät mielessä.

5:35 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home