torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Loputon yö, huhuu

Kommentoijatkin sen jo tietävät: ei ole flunssa enää entisensä. Ovelia paskiaisia nämä nykyajan perkeleet. Ensin lymytään ontelossa päivätolkulla kytiksessä, jotta inehmo ehtii levittää bakteeriat kaikkeen ympäröivään viidentoista kilometrin säteellä. Sitten odotellaan kiireviikon alkuun ja pannaan räikkä laulamaan. Aivastelu on nyt harventunut pariin-kolmeenkymmeneen päivässä, arvatenkin siksi, että taudin kantajasta on bakteerioille enemmän hyötyä elävänä. Jos löydätte mun kuolleena kotoani, on syynä aivastuksen aiheuttaman kylkiluunmurtuman tunkeutuminen keuhkopussiin. Jollen sitä ennen ehdi tappaa itseäni epähuomiossa esimerkiksi syömällä liikaa ksylitolipastilleja ja räjähtämällä. Kyllä se niin on, että neljä askia Läkerolia on kolme ja puoli askia liikaa.

Kipeänä on aikaa, huomaatteko. Naapuri ahdistaa. Aina joku naapuri, ylipäätään. Tämä kyseinen nakkaa perheineen ulko-ovensa kiinni sellaisella voimalla, että saan sydärin aika pikapuoliin. FATAM! Ja käsi kiinni sydänalaan.

Perseensuti, pakko päästä duuniin takas ennenkuin kertsikyttääjä minussa voittaa lopullisesti.

4 Comments:

Blogger --KATA-- said...

Hienosti tuon nykyflunssan kuvailit.
Kyttäile ny rauhassa, kun kerrankin voi! Pikaista paranemista.

10:42 ap.  
Blogger Ohari said...

Oh dear, en toki naura flunssallesi ja tukalalle olollesi, mutta kylläpä taas paketoit niin, että väkisinkin hymyilyttää. Hihityttää. Oi voi. Anteeksi ja ala parantua. Toisaalta olisi aika mielekästä nimenomaankin lukea kertsikyttääjäjuttujasi. Eiku. Nyt menen pois, ennen kuin --

12:33 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

sydäri tuli ja vei? oot unohtunut kyttään naapureita?

tuu takas. kiits.

8:28 ip.  
Blogger el albatros said...

Kommentoijatkin sen jo tietävät.
Sorry... I don't understand a word, but in a way I try to feel it!
Maybe you're talking about vegetables or... complaining about taxes...
Actually I like 360 degrees connections and interchanges. So I'd like to make my best wishes to you, in Helsinky, and eventually invite you to visit me sometimes in my own spanish leather world boom blog.

ciao!

4:11 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home