perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Jorinaa ja pieni raivo

Aivan tavallista perjantai-iltaa kaikille.

Minulle ei kuulu mitään. Aloitin taas joogan. Se on siitä harvinainen urheilulaji, että ainakin alussa naiset pesevät miehet kuusnolla. On ihan oikein, että on edes yksi liikuntasali, jossa äijät eivät pysty pullistelemaan. Kaikella rakkauvella!

Semmosta. Ei mulla ole elämää. Kotiuutimia sen verran, että koneellinen ilmanvaihto nyppii jo tosissaan. Olkkarin rööri puhaltaa yhtä kovaa, kuin mun hiustenkuivaajani kakkosasennossa. Järjetöntä. Silmät ovat santapaperia, Ufoxista huolimatta. Työnnän sinne kohta jonkun raadon, että vinkka tyrehtyy.

Kamat vienyttä ja muutoinkin väkivaltaa käyttänyttä rosvoa ei ole saatu kiikkiin. Se paska ehti puolessa päivässä soitella mun puhkalla Marokkoon, Portugaliin, Ranskaan ja Espanjaan. Saatanan sieluton kusipää. Toivottavasti tyyny on hyvin. Vakuutusyhtiölle lähtee nelisivuinen lista viedyistä tavaroista, arvo noin 1100 euroa. Siihen piälle vielä lukon sarjoitus, oven avaus, fillarin lukon murtaminen ja uusi lukko, niin päästään tonniviiteensataan. Halpaa ko saippua.

Lähren nyt kotio. Kaikesta huolimatta kivutonta viikoloppua kaikille säätyyn katsomatta. Kohtahan se on jo juhannus.

3 Comments:

Blogger kervå said...

laita talouspaperia niihin poistoilma-aukkoihin, sillen niinku levynä.

5:34 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Joo, harkinnassa on. Huoltoreiska viä selvittää, että olisko rakentajalla jotain niksiä. Kuten esim. jonkun säätönappulan kääntämistä.

Mut jos ei, niin talouspaperi. Tai vanua. Laitoin jo kontaktimuovia, mut se vinkka on niin tuhti, että aina fuskaa. Ja sit kuuluu "sshhhhshhhssssssssssssss"

9:40 ip.  
Blogger kervå said...

Talouspaperin idea on just siinä, että se hidastaa ilman kulkua eikä pidä ääntä. Eli yksi arkki kätöseen ja annat poiston imaista sen. Niin sitä aikoinaan Keravalla tehtiin, kun talon säädöt oli ihan miten sattuu, eli mun kämpässä 10 m/s ja kaverilla tropiikki.

2:43 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home