keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Love you too

Olin pienimuotoisilla monikulttuuri-illallisilla, ihan vaan suppealla porukalla ja rennoin rantein. Duunissa on total mayhem, enkä kenties ammottanut vitsiä kitarisat tuulessa heiluen aivan koko aikaa. Söin safkaa, hymyilin, juttelin niitä näitä. Siellä oli sitten tällainen argentiinalainen vitsiniekka, oikea veitsenterävä verbaalikko. Kerrottiin kissasta hassuin ilmein ja muistettiin toistaa hommat kolmesataa kertaa. Kadulla porukkaa hyvästellessäni tämä iloisenpulska tappinen katsoi aiheelliseksi vääntää vielä viimeisen vitsin:

"nice meeting you too, you were such a riot, couldn't hear the others because you were laughing so loud all the time, hehe, yes yes nice meeting you too, you were all over the place"

No voi vittu sentään. Kiinnostaa naapurin kivi-erkkiäkin. Ihmetyttää se, ettei ollut ensimmäinen kerta, kun joku reteemmän lajin edustaja ottaa velvollisuudekseen näpäyttää meikäläisiä niiden heikosta habituksesta tms. Minen tykkää tai osaa leuhtoa eestaas ihmisten silmille. Ei minua kiinnosta ja jos ei kiinnosta, niin en jaksa teeskennellä. Jos vitsi ei naurata, niin en lämpimikseni hohota ja läimi reisiä.

Kysymys: miksi tämä ihminen, jota en tule koskaan enää tapaamaan, haluaa viimeisiksi sanoikseen sanoa jotain noin aivotonta paskaa? Ojentaa ventovierasta?

Hermo saattaa ehkä tiukua hieman nyt. Menen maate.

4 Comments:

Blogger Ohari said...

Se oli laskuhumalassa ja halusi siinä tilassa vittuilla, luulen. Olin sanoa: "Älä välitä", mutta välitä sittenkin, koska kun et lähtenyt vänkäämään, sitä vituttaa vielä enemmän. ÄHÄHÄ! Siitäs sai!

1:33 ap.  
Blogger Sonjuska said...

Niin sai. Sen lisäksi sitä saattaa nyt kaivaa syyllisyys. HA!

Mut jotenkin vaan aina jään miettimään, että onko se kyky mesoa niin iso hyve, että sitä kandee tollai penätä. Tai että siitä kandee erikseen oikein kaikkien läsnäollessa tiedottaa. Mä kiitin sitä, että oli hauska tavata ja hää alkaa vittuilemaan!

Vaivaan päätäni nyt turhilla asioilla.

2:19 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Yks tapa reagoida tullaisiin vitseihin, on vääntää kammottava viiden minuutin tekonauru, ettei siltä naapurin erkiltäkään ja huomaamatta, kuinka paskoja vitsejä tämä verbaaliakrobaatti kertoilee...
-minh-

5:26 ip.  
Blogger justsopivasti said...

RAAAAAAAAAAAAAAAAh

hah haa.

Taalla ihmiset kattoo silmiin ja sanoo, etta yes yes.

Vaikka sa kysyisit, etta mika niiden ika on.

12:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home