perjantaina, joulukuuta 23, 2005

Sananen jouluksi

Join eilen pitkästä aikaa neljä kalijaa joista tulin semihumalaan. Tänään on semidarra. Luojan lykky, että älysin kuitenkin kotiutua ajoissa. Melkein lipesin Lostariin ja se olisi merkinnyt täsmäkatastrofia tälle päivälle. Krapula on kuolemaa ja mikäli aamulla on vielä humalassa, voi varautua kolmen-neljän päivän maailmanloppufiiliksiin. Oksu.

Yliarvioin jälleen kerran sekä organisointikykyni että voimani. Lahjoja on kolme muovikassillista, matkalaukkuja yksi ja käsveskoja yksi. Näiden plus roskiksen kanssa oli nautinto vääntyä bussille. Yksi kassi levisi kaksi kertaa bussin lattialle, itse tipuin penkiltä kerran. Arvokkaasti, tietty.

Joulu. Tahdoin kirjoittaa joulusta sanan tai kaksi, mutta en saa niitä ulos. Jouluna syödään, avataan lahjat ja niin edelleen. Siinäpä se, Sonjuskan joulutarina.

Näin viime yönä unta, että rakastuin Ilkka Jääskeläiseen ja Ilkka minuun. What the hell? No, uni oli kuitenkin ihaaana. Suudeltiin.

Kirjoittaminen tökkii, big time. Hyvistä ajatuksista tulee huonoja sanoja. Ihanasta tulee pateettista ja kepeästä kyynistä. Inhoan krapulaa, edes pientä krapulan häivettä. Joulu jännittää.

Mä kokoan nyt itseni ja tuhannet pussukkani, lähden ensin syömään ja sitten kiskoille. Saatan päivittää pyhinä, mutta ensi viikon olen tietskapimennossa.

Toivotan parasta joulua teille kaikille. Vilpittömästi, sydämestäni.

5 Comments:

Blogger Saara said...

Mukavaa joulua, Sonjuska, sullekin.

12:43 ip.  
Blogger Ohari said...

Hyvää joulua!

12:53 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Rauhallista joulua ja riemuisaa loppuvuotta, sekä vuotta 2006!

7:05 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hyvää joulua...mutta ei enempää unia Ilkka Jääskeläisestä, joku raja joulun sanomallakin täytyy olla, ei kaikista voi tykätä!

10:59 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Kiitos pupuset!

En oo enää nähnyt unia Ilikasta. Se on hyvä se, koska minusta Ilikka on laiskanpulskea, pienesti ylimielinen honkkeli. Ma en tea mistä uni tuli.

Mutta hei y'all, have a nice boxing day!

2:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home