tiistaina, tammikuuta 03, 2006

Huom. Sisältää kirosanoja

Saatana. Perun kaikki eiliset horinani muuttamisen palkitsevuudesta, kantamisen ja retuuttamisen ansioista hyötyliikuntana sekä uuden olohuoneen avaruudesta. Nyt mennään jaksamisen äärirajoilla, eilisen paskapahvikauppakeikan jälkeen purskahdin itkuun väsymyksestä ja nälästä ja kaikki meni muutenkin päin persettä. En saanut edes kolmasosaa kalusteista jotka tarvitsin, työpöydässä oli reikä ja uusi sohva ei yksinkertaisesti mahdu huoneeseen ilman järkyttävää kikkailua. Seinät pitävät ääntä tosi hyvin, paitsi jos naapurin taniaista vituttaa tarhaan lähtö. Se tuli todettua aamulla seiskalta.

Vittuperkelesaatana.

Suihkuverho on liian lyhyt eikä sitä saa enää vaihdettua, koska otin sen pois alkuperäispakkauksestaan. Uusi kaappi taitaapi olla liian kapea stereoille ja ilmastointikanavan tiivisteet fuskaavat aiheuttaen jatkuvan sszzzsssszzz-äänen olohuoneeseen. Vessaharjan unohdin liikkeeseen - eihän se maksanut käytännössä mitään, mutta vittu nuo pienet periaatteelliset asiat rassaavat.

Hima on kaaos ja minä myös. En jaksa tätä rumbaa, haluan kodin kuosiin vittunyt ja sitten nukkumaan. Tää on ihan rektumista koko härdelli. Koti on sekaisin = elämä on sekaisin. Kaikki sympatia kylppäriremontin parissa askartelevalle Annelle ja perheelleen.

Onneksi Ikean aspa ei alkanut väkyttämään rikkinäisestä työpöydästä tai vaatinut minua kuljettamaan sitä isse takaisin. Pöydän sivulevyn viimeistellyt taulapää on koloa poratessaan irroittanut myös oksanpaikan ja tunkenut sen takaisin ilman liimaa. Tottahan se nappi sieltä pois lennähtää, kun loppukäyttäjä sitten ruuvaa ruuvin paikalleen. Virhe on onneksi helposti todistettavissa petsin väristä joka on tummempi irtonaisen osan reunoilta. Hah. Sieltä soitellaan ja tullevat (entiäonkosanaeikäkiinnosta) tuomaan uuden. Muita en edes jaksa miettiä just nu. Koittaisin nyt selviytyä tästä duunipäivästä ja keksaista jotain mukanäppärää pariin kikkareeseen.

Aurinko paistaa lailatilaa.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mitä! Sisustaminen on tänään IN! Ei sitä tehdä päivässä, eikä tunnissa. Muualla kuin telkkarissa. Nyt sulla on mahdollisuus "leikkiä" sisustussuunnittelijaa, aattele. :)

1:35 ip.  
Blogger Sonjuska said...

On se kivaa siihen asti, kunnes tajuaa etteivät valitut kalusteet sovi valitulla tavalla valittuun huoneeseen, kaveriapu kokoamisen ja kuljetuksen suhteen on rajallista (sohva ei liiku mun voimilla senttiäkään), budjetti on minimaalinen, ostetut tuotteet vääriä tai rikki ja voimat ehtyvät. Arkea pitäisi pyörittää ja mulla kodin epäjärjestys vaikuttaa päänsisäiseen järjestykseen instantly.

Mutta, mutta. Koitan vetää henkeä ja ottaa hissukseen. Elelen tavararöykkiöiden keskellä ja teen sitten, kun se on mahdollista.

Sisustaminenhan ON hauskaa, periaatteessa.

2:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home