tiistaina, tammikuuta 03, 2006

Passing time

Duuniväännöt asiallisesti hoidettu (joka on tietenkin siististi cool), nyysin aikani kuluksi Benropelta.


Ota lähin kirja, käännä sivulle 18, etsi rivi neljä. Kirjoita ylös, mitä siinä lukee!

hempänä asia on kosketeltavaa todellisuutta, sitä helpompi aihe

Ojenna vasen käsivarsi mahdollisimman pitkälle. Mitä kosketat ensimmäisenä?

Sonyn huonoja kuulokkeita

Mitä viimeksi katsoit TV:stä?

L-koodin eilisen

Arvaa katsomatta paljonko kello on!

12:32

Katso nyt kelloa, paljonko se oikeasti on?

13:03

Mitä kuulet tietokonetta lukuunottamatta?

Vaimeaa työmaakoneen ääntä ikkunan alta. Pling-plong -musiikkia pomon sopesta.

Milloin viimeksi kävit ulkona? Mitä teit?

Puolisen tuntia sitten, tupakoimassa sisäpihalla. Tupakoinnin lisäksi moikkasin kahta ihmistä, kuuntelin tuut-tuut-ääntä lääkäriaseman vaihteesta ja kiroilin. Lähes liukastuin kolme kertaa ja kolme kertaa asetin jalkani taas samaan jäiseen kohtaan.

Mitä katsoit ennen kuin tulit tälle sivulle?

Benropen blogia.

Mitä sinulla on ylläsi?

Tarjoustalon toppakengät (á 19,90€, hinta-laatusuhde kohdillaan), farkut, hihaton t-paita, pitkähihainen mukahuppari ja huppari. Kissamaisen viehkot valkoiset välihousut joiden haarus on hieman polven yläpuolella.

Näitkö viime yönä unta?

En ehtinyt, sillä nukuin vain noin kaksi ja puoli minuuttia.

Milloin viimeksi nauroit?

Ei saamari, en muista. Ehkä perjantaina tuli jossain vaiheessa hikoilun ja kiroomisen lomassa päästettyä ilmoille hullunnauru. Sellainen jota nauretaan ennenkuin tuikataan kanssaihmistä veitsellä keuhkoon.

Oletko nähnyt mitään omituista viime aikoina?

En mitään varsinaisesti vinoa, mutta perjantaisessa autovuokraamossa oli absurdi meininki. Paskaa ja autonrasvaa, äiti ja poika röökit huulessa. Ohjasivat minut ulkoa sisään polttamaan ja poika ilmoitti vetävänsä turpaan sitä joka huomauttaisi tupakkalaista. Autonavaimet käteen henkkareita tarkistamatta, omavastuu 850€ ja tattamoro.

Minkä elokuvan viimeksi katsoit?

Minkä katsomalla katsoin vai ohimennen katsoin? Joulunpyhinä alkukodossa jymähdin yön tunteina telsun ääreen ja elokuvakanavalta tuli Le Divorce. Siinähän se meni, yökkönen. Viimeksi vuokrattuja olivat Dan Harrisin Imaginary Heroes sekä Michael Dowsen It's all gone Pete Tong. Molemmat kelpo suositeltavia.

Jos sinusta tulisi yön aikana monimiljonääri, mitä ostaisit ensimmäisenä?

Kunnon hanskat. Ja tajusin juuri, etten ehkäpä tarvitsekaan miljoonia tämän haaveeni toteuttamiseen. Kenties ajaisin taksilla hanskakauppaan ja heittelisin ruusunnuppuja jälkeeni. Ostaisin kaupasta jokaikisen parin Thinsulaten kalastajanhanskoja ja polttaisin ne nuotiolla.

Jos voisit muuttaa jonkin asian maailmassa välittämättä syyllisyydentunteista ja politiikasta, mitä tekisit?

Nyt alkoi väsyttää.

Pidätkö tanssimisesta?

Pidän.

Voisitko koskaan harkita ulkomailla asumista?

Joo ja olen asunut.

Mitä on huoneesi seinillä?

Ei mitn.

Lasten nimet?

Eio.


Ihan tyhmä idea oli tämä. Kuka näitä väsää. Kuka näihin vastailee. Miksi mä tein tän. Ihan plaa. Äkkiä pari konvehtia suukkiin ja eteenpäin.

3 Comments:

Blogger Ohari said...

Kaikki mun hanskat on parittomia. Oon jo pitkään yrittänyt käsittää, että on ostettava edes yhdet parilliset (ja ehjät). Okei. Mutta sitä en vielä tajua, miten se voi olla niin älyttömän tukalaa ostaa hanskat. Se vaan on. Ja tarviiko niiden välttämättä edes olla parilliset? Jos niin miksi? Hanska-ahdistus!

3:29 ip.  
Blogger Sonjuska said...

Juh, parittomia tai toimimattomia. Musta oli huippuhyvä idea ostaa ne kalastajanhanskat, kerta vielä röökaan silloin tällöin. Ei ne toimi. Ne tumppu-ulokkeet eivät pysy päällä ellei jännitä sormia koko ajan ihan vaijerille. Onko mulla ulkoillessa parempaa tekemistä, kuin keskittyä tiristämään sormia? Hell yeah! Ulokkeita ei myöskään saa leikattua pois, tietenkään.

Hanskojen, sukkien, lakanoiden ja pyyhkeiden ostaminen, varpaankynsien leikkaaminen - jotenkin sairaan ärsyttäviä puuhia kaikki. Mä olen joka kerta aivan pöyristynyt, kun huomaan varpaankynsien tarvitsevan saksea. Jumalauta, TAAS! VASTAHAN MÄ TEIDÄT LEIKKASIN, ANTAKAA OLLA VIIMEINEN KERTA!

3:40 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Minä olen samaa mieltä. Oli todella tyhmä idea ja plaa. Ei tuollaisia kannata tehdä. Kadun jo itsekin. Lähes ahdistaa.

11:28 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home